13 Ekim 2022 Perşembe

Chevrolet Trax


Chevrolet'nin küçük SUV modeli Trax yenilendi. Eskisinden çok daha büyük bir araç haline gelen otomobil dört tekerlekten çekiş opsiyonunu kaybetti. Eskiden Opel Mokka X ile platform paylaşan araç artık Çin'de satılan Seeker ile platform kardeşi.

Farklı donanımlarla birlikte farklı jant ve ön panjur renklerine kavuşsa da araçta kullanılan çift katlı LED farlar ve büyük ön panjur değişmiyor. Çapları 19 inçe kadar çıkan jantlar ve siyah renkli gövde korumaları yanda dikkat çekerken spoiler, yatık yerleşime sahip bagaj kapağı camı ve P biçimli stoplar arkanın öne çıkan detayları.

İç mekanı da modern görünen otomobilde üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli, dokunmatik ekran ve fiziksel butonlara sahip havalandırma kumandaları sunulmakta. Günümüzde kaybolmaya başlayan vites topuzuna da sahip olan Trax'in yanlarda bulunan havalandırma ızgaraları dairesel tasarıma sahip.

Kaputu altında 1.2 litre hacimli, 3 silindirli, turbo beslemeli bir benzinli motor barındıran otomobil 139 beygir güç, 219 Nm tork üretebiliyor. Güney Kore'de üretilen Trax'te 6 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder