31 Temmuz 2022 Pazar

Chevrolet Seeker


Chevrolet'nin SUV modellerine bir yenisi eklendi. Çin'de üretilip bu ülkede satılacak aracın diğer ülkelere de ihraç edilmesi bekleniyor. Dinamik görünümüyle dikkat çeken otomobilin teknik verileri de yeterince etkileyici.

Çift katlı LED farlarının üst bölümü yatay, alttakilerse dikey olan aracın ön panjuru da büyük. Siyah renkli plastik korumalar kapı altlarında genişlerken yan aynalar ve tavan raylarında da aynı renk görülüyor. Yatık bir bagaj kapağı ve ilginç tasarımlı LED stoplara sahip olan modelde spoiler ve büyük kısmı siyah renkli olan arka tampon da bulunuyor.

4.537 mm boya, 1.823 mm genişliğe ve 1.564 mm yüksekliğe sahip olan Seeker'ın aks mesafesi 2.700 mm. Moden iç mekanında üç kollu direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve geniş dokunmatik ekran sunulan araçta vites kolu ve havalandırma sistemi için fiziksel kumandalar korunmuş.

Kaputu altında 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor yer alan Seeker'ın 180 beygir güç ürettiği tahmin ediliyor. Sadece sürekli değişken oranlı otomatik şanzımanla (CVT) sunulacak modelin önden ve dört tekerlekten çekişli versiyonları yer alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder