4 Ağustos 2022 Perşembe

Fiat Fastback


Fiat Fastback sonunda ortaya çıktı. 2018 yılında, aynı isimli konseptle geleceğinin sinyallerini veren otomobil Güney Amerika pazarlarına sunulacak. Popüler bir gövde tipi olduğundan aracın farklı pazarlarda da sunulması mümkün.

LED farlar ve dik yerleşimli ön panjuruyla dikkat çeken ön bölümde yine diklemesine yerleştirilmiş hava geçişleri görülebiliyor. Yan korumalar, özellikle çamurluklar üzerinde oldukça kalın tutulmuş. İlginç tasarımlı jantlar ve siyah renkli yan aynaların yanında aynı renkli tavan da fotoğrafları sunulan modelde yer alıyor.

Konseptinde olduğu gibi liftback tasarımını koruyan Fastback, yatık bagaj kapağında silecek sunmuyor. BMW modellerine göndermeler yapan ince LED stoplar ve siyah renkli tampon, spoiler biçimli bagaj kapağı uç kısmı ve difüzöre benzeyen ön kısma sahip siyah renkli arka tamponla birlikte dinamik duruyor.

İç mekan fotoğrafları paylaşılmayan otomobilin bu bölümde teknik ikizi Pulse ile benzer özellikler taşıyacağını söyleyebiliriz. Aynı şey 1 ve 1.3 litre hacimli, benzinli motorlar için de geçerli olacak gibi görünüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder