6 Ağustos 2022 Cumartesi

Ford Explorer


Ford Explorer'ın Çin'de satılan modelleri makyajlandı. Dış görünüşü, bu ülkenin beklentileri doğrultusunda biraz daha iddialı şekilde karşımıza çıkan aracın asıl iç mekanı dikkat çekiyor. Teknik verilerdeyse bir değişiklik bulunmuyor.

Daha büyük bir ön panjura kavuşan makyajlı aracın yenilenen LED farları bu parça üzerinden birbirine bağlanmış. Kaputa model adı yazılırken tampon da dik hava girişlerine kavuşmuş. Yeni jantlar haricinde arka bölümde de farklı tasarıma kavuşan LED stopların bagaj kapağında birbirine bağlandığı görülebiliyor. Bu bölümdeki krom çıta incelip uzamış. Egzoz çıkışlarıysa dörtgen.

İç mekanında büyük yenilikler olan otomobilde 3 kollu direksiyon simidi ve dijital gösterge paneli korunsa da dokunmatik ekran artık yatay ve 27 inçle eskisinin iki katından daha büyük. Havalandırma ızgaraları da incelen otomobilin havalandırma kumandaları da yeni. Vites konsolu daha derli toplu görünen Explorer'ın ön kol dayanağı da çift parçalı hale gelmiş.

Kaputu altında 2.3 litre hacimli, turbo beslemeye sahip, benzinli motoru koruyan Explorer 276 beygir güç, 425 Nm tork üretebiliyor. 10 ileri vitesli şanzıman ve arkadan itiş sistemi standart olarak sunulurken üst donanımlarda dört tekerlekten çekiş sistemi bulunuyor.

2 yorum:

  1. bu araba tanıtılalı çok olmadı mı?



    https://youtu.be/6l5jKXq5GQ0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldu da görünümünü paylaştılardı sadece. Teknik verilerinin gelmesini bekledim.

      Sil