12 Eylül 2022 Pazartesi

Lincoln Corsair


Lincoln, Corsair modelini, piyasaya çıkmasının 3 yıl ardından makyajladı. Teknolojik donanımında geliştirmeler yapılan aracın motor seçeneklerinde de azalma yaşanmış. İç mekanda da ufak tefek yenilikler var.

Büyüyen ön panjuru nedeniyle ön tamponu da elden geçirilen araca yeni jant seçenekleri ve gövde renkleri eklenirken iç mekanda daha büyük dokunmatik ekran, yeni döşeme renkleri ve düğme sayısı azaltılıp boyutları küçültüren orta konsol dikkat çekiyor. Corsair'in yarı otonom sürüş sistemine şerit değiştirme asistanı eklenmiş.

Artık motor seçenekleri arasında 2.3 litre hacimli seçeneğe yer verilmeyen otomobil 254 beygir güç, 375 Nm tork üretebilen 2 litre hacimli ünitesini koruyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla donatılan model iki veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabiliyor.

2.5 litre hacimli, benzinli motora sahip hibrit seçenekse 270 beygir güç üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sisteminin standart olarak sunulduğu bu modelde sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) görev yapıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder