11 Eylül 2022 Pazar

Chevrolet Equinox EV


Chevrolet Equinox elektrikli versiyonuna kavuştu. Modern bir tasarımla karşımıza çıkan SUV farklı güç, çekiş ve batarya seçenekleriyle satışa sunulacak. Donanımının da zengin tutulacağı açıklanan otomobil 2023 yılının sonbahar aylarında piyasada olacak.

Çift katlı farların üst bölümünü birbirine bağlayan Chevrolet, ön tamponda küçük hava girişlerine yer vermiş. Kontrast renkte sunulan tavan, çapları 21 inçe kadar büyüyen jantlar, hemzemin kapı kolları ve kalın C sütunu da yan görünümde dikkat çekiyor. Dinamik duruşlu arka bölümdeyse spoiler ve ince şerit halinde tasarlanmış LED stoplar dikkat çekiyor.

Çift renkli deri döşemeyle alınabilen iç mekanda dijital gösterge paneli, büyük bir dokunmatik ekran ve üç kollu direksiyon simidi bulunuyor. Panoramik cam tavan ve Bose ses sistemi de donanım listesine alınabiliyor.

Önden çekişli versiyonlarında 213 beygir güç, 327 Nm tork üretebilen tek elektrik motoru kullanılırken çift motorlu ve dört tekerlekten çekişli araçlar 295 beygir güç, 470 Nm tork üretebiliyor. Farklı batarya seçenekleriyle menzil 402 km ile 483 km arasında değişiyor. Araç, AC ile 19.2 kW, DC ile 150 kW hızlı şarja izin veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder