6 Eylül 2022 Salı

GAC M8


Çin'in uçuk tasarımlı lüks MPV modelleri hız kesmeden tanıtılıyor. M8'in ikinci nesil seçenekleri yolda dikkat çekecek bir tasarımla bizlerle. Detaylı teknik verileri açılanmayan otomobilde benzin, hibrit ve şarj edilebilir hibrit seçenekler sunacak.

Boyutları, önceki nesle göre büyüyen otomobil 5.212 mm boya, 1.893 mm genişliğe ve 1.823 mm yüksekliğe sahip olan modelin aks mesafesi 3.070 mm. Temmuz ayında sergilenen Space konsepti gibi yuvarlak hatlara sahip olmasa da M8 de dev ön panjuruyla dikkat çekmeyi başarabiliyor.

LED farları aşağıya kadar uzanan otomobilin arka çamurluğu çevresinde ilginç duran bir karakter çizgisi görülebiliyor. Arka bölümde spoiler ve önde olduğu gibi dikkat çekici tasarımlı LED stoplar bulunuyor. Tamponsa bagaj kapağıyla aynı düzlemde.

Lüks bir iç mekana sahip olan M8'de tek veya çift renkli deri döşeme, üç kollu direksiyon simdi, dijital gösterge paneli, büyük dokunmatik ekran ve panoramik cam tavan gibi detaylar görülebiliyor. 7 kişilik modelin orta koltuk sırasında iki adet tekli ünite bulunuyor ve bu ikili, elektrikli kumanda, ısıtma, soğutma ve masaj gibi fonksiyonlara sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder