6 Eylül 2022 Salı

Wuling Xingchen


Çin'den çok detaylı teknik veriler gelmese de ilginç otomobillerin haberleri ulaşıyor. Bu sefer GM'in alt markalarından Wuling'in hibrit SUV modellerinden biriyle birlikteyiz. Büyük boyutlara sahip otomobil yeterince güçlü de.

4.954 mm boya, 1.820 mm genişliğe ve 1.750 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesiyse 2.750 mm. Köşeli hatlarıyla dikkat çeken otomobil öne çıkan bir tasarıma sahip olmasa da hemzemin tavan rayları, siyah tavan ve büyük ön panjurun kenarlarına doğru uzayan LED farlar gözlerden kaçmıyor.

İç mekanda da büyük bir yenilik bulunmuyor. Yine de açık renkli döşemeler ve lacivert trim parçaları bölümü ferahlatmış. Köşeli hatlara sahip direksiyon simidi, dijital gösterge paneli ve çok büyük olmayan dokunmatik ekran haricinde kristal vites kolu da öne çıkıyor.

Kaputu altında yer alan 2 litre hacimli, benzinli motoru 136 beygir güç üretebilen elektrik motoruyla birlikte çalışan hibrit modelin 0'dan 60 km/s sürate ulaşma süresi 3.2 saniye olarak açıklanmış. Otomobilin fiyatıysa 99.800 Yuan (262.200 TL)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder