23 Nisan 2022 Cumartesi

Lincoln Star


Geleceğin elektrikli modellerde olduğunu düşünen üreticiler bu türe dahil olan konseptlerini birer birer tanıtıyor. Bahsi geçen üreticilerden olan Lincoln, henüz teknik detaylarını açıklamadığı SUV modeliyle sürüye dahil olmak istiyor.

Alçak bir burun yapısına sahip olan konseptin ön bölümünün neredeyse tamamı küçük LED ünitelere sahip. Şeffaf kaputun altında bagaj yer alırken onun da altında çekmece biçimli ikinci bagaj yer alıyor. Dev jantlarla öne çıkan yan bölümde gizli kapı kolları ve aynaların yerini alan kameralar görülebiliyor.

Arka kısımda da büyük bir alanı kaplayan LED üniteler dikkat çekerken tampon altında difüzör yer alıyor. Tavanın arka kısmında da şık bir spoiler bulunuyor. Arka kapıları geriye doğru açılan konseptte B sütunları bulunmuyor. Aracın arka bagajı da çift kapağa sahip.

İç mekanında dört adet tekli koltuğa sahip olan Star'ın ön bölümünde gizlenebilir direksiyon simidi ve A sütunları arasında uzanan gösterge paneli görülebiliyor. Zemin ve kapılarda ambiyans ışıklandırması kullanılırken yaşam alanı dört kişilik oturma kapasitesi sunuyor. Arka koltukları arasında bir soğutucu yer alırken bu koltuklar altında çekmeceler bulunuyor. Ön koltuklar arkasında da bir çift ekranın bulunduğunu belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder