24 Aralık 2021 Cuma

Hyundai Grandeur Heritage Series


Hyundai'nin resto-mod prototip ailesi genişliyor. Geçmişini gelecekle birleştirmeye kararlı olan Kore merkezli firma şimdi de büyük sedan modeli Grandeur'un 35. yaşını kutlamak için modeli klasik tasarımını koruyarak modern bir hale getirdi.

Orijinalinde olduğu gibi köşeli hatlarını koruyan otomobilin bütün aydınlatmaları piksel LED teknolojisi kullanıyor. Ön panjurun yapısı da farların desenine uyuyor. Küçük yan aynalar ve neredeyse hiç açıklığı bulunmayan jantlar da klasik görünümü bozmamış.

İç mekanda çok daha modern bir rüzgar esen otomobil yine de kadife döşemelerle nostalji rüzgarları da estirebilmiş. Dijital gösterge paneli ve bilgi eğlence ekranı birleşik olan prototipte direksiyon simidinde de bir ekran yer alıyor. Hem ön hem de arka koltukların ortasına gisli gözler ekleyen Hyundai ön koltukları sabit kafalıklı olarak tasarlamış.

Klasik görünümünün ardında modern teknolojilere sahip olduğu belirtilen bu tek örnek Grandeur, tek elektrik motoruyla ilerliyor olsa da marka, motor ve pil hakkında bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder