19 Aralık 2021 Pazar

Fiat Fiorino


Fiat, Fiorino'yu makyajladı. Yalnız bahsi geçen araç, İtalyan üreticinin Brezilya'da ürettiği model. Uno temelleri üzerine geliştirilmiş olan ticari, Avrupa pazarlarında bir süredir görmediğimiz iki kapılı gövde stiline sahip.

Ana hatları değişmeyen modelin ön bölümünde yine siyah renkli tampon yer alsa da görünüm daha derli toplu hale gelmiş. Karartılmış farlar ve ön panjur da yenilikler arasında. Arka bölümdeyse çift kanatlı bagaj kapağı ve köşelere yerleştirilmiş stoplar korunmuş.

İç mekansa basit tasarımını korumaya devam etmiş. Kapılarında bol ve geniş cepler yer alan modelin orta konsolu da depolama alanlarıyla dolu. Torpido gözünün üzerinde de boş bir hacim sunan araçta üç kollu direksiyon simidi analog göstergeler ve dijital bilgi ekranı sunulmakta.

650 kg yükleme kapasitesi sunan otomobilin kaputu altında görev yapan 1.4 litre hacimli ünite benzin veya etanolle çalışabiliyor. Benzinle 85, etanolle 87 beygir güç üretebilen motorun tüketim değerleri de yenilenen 5 ileri vitesli manuel şanzıman sayesinde aşağıya çekilmiş. Maksimum torksa 120 Nm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder