25 Aralık 2021 Cumartesi

Kandi K32


Çin merkezli Kandi'nin Amerika ayağı, ilginç bir pick up modeliyle karşımızda. Aracın heybetli duruşunun aksine çok düşük güç üreten elektrik motorları bulunuyor ve yola çıkış izni bile yok. Bu nedenle K32, sadece arazi şartlarında hizmet verebilecek.

5.4 metrenin üzerinde olan boyu, kendisine benzeyen Ford Ranger'ınkinden bile uzun olan araç, yüksek yapısı, 17 inç çaplı jantları dış bölümüne birçok kanca yerleştirilen kasası ve sunulan birçok aksesuarla dikkatleri üzrine çekiyor.

İç mekanı basit bir tasarım sunan K32'nin dijital gösterge paneli ve orta konsun tamamını kaplayan dik yerleşimli dokunmatik ekranı dışında dikkat çeken bir yanı bulunmuyor. Eski Opel modellerinden alınmış gibi duran üç kollu direksiyon simidi ve gri renkli trim parçaları da dikkat çeken diğer detaylar.

Heybetli görünüme aldanmak yanlış olur zira aracın iki elektrik motorunun ürettiği güç sadece 29 beygir. Dört tekerlekten çekişli model 105 km/s maksimum sürate ulaşabiliyor. 20.7 kWh kapasiteli bataryalar yaklaşık 100 km menzil sunarken 50 kWh kapasiteli kardeşleri 240 km menzil sunabiliyor. Aracın minimum ağırlığıysa 1.855 kg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder