23 Temmuz 2021 Cuma

Volkswagen Atlas Cross Sport GT


Volkswagen'den sürpriz bir konsept geldi. Alman markanın büyük SUV modellerinden Atlas Cross Sport, GT isimli üretime hazır bir konsepte kavuştu. Avrupa'da satılmıyor olsa da değişimin küçük hacimli motorla birleştirilmesi biraz da olsa Avrupa satışı için umut veriyor.

Yaklaşık 10 cm alçaltılan süspansiyon sistemi ve 22 inç çaplı jantlarıyla öne çıkan aracın standartta kromajlı ve gümüş renkli olan trim parçaları siyaha boyanmış. Ön panjura GT arması ekleyen Volkswagen ön fren kaliperlerini de 8 pistonlu hale getirmiş.

İç mekana geçildiğinde Recaro arması taşıyan sabit kafalıklı koltuklar dikkat çekiyor. Üstelik aynı koltuklardan arka bölümde de bulunuyor. bu bölümde de önde olduğu gibi bir ara konsol yer alıyor. Özel bir vites kolu, mavi renkli trim parçaları, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve özel paspaslar da farklılıkları tamamlamış.

2 litre hacimli motoru turbo besleme yardımıyla 300 beygir üzerinde güç üretebilen konsept 7 ileri vitesli DSG ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılmış. Motorun soğutma sistemiyse Golf R'dan alınan ek radyatörle güçlendirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder