24 Mart 2021 Çarşamba

GMC Terrain


Ürün gamında birçok SUV model barındıran GMC'nin Terrain isimli kompakt SUV modeli makyajlandı. Dört yıldır aynı temellere sahip olan aracın makyajla birlikte sahip olduğu farklılıklarsa bu kadar uzun sürenin ardından pek heyecan vermeyebilir.

Büyüyen farlar ve ön panjurla ilk bakışta dikkat çeken yenilikler ön tamponun farklı tasarımıyla da karşımıza çıkıyor. 18 ve 19 inç çaplı jantlar yeni tasarımlarına kavuşurken yeni gövde renkleri de donanıma eklenmiş. Araca eklenen AT4 isimli paketse arazi odaklı sürüşler için daha bol plastik koruma sunuyor.

İç mekanda tasarım olarak bir şey değişmemiş. Analog gösterge paneli kullanmaya devam eden aracın donanımını kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto eklenirken renkli head up display de tercih edilebiliyor. Ayrıca trim parçalarının renkleri ve yeni döşemeler seçenekler arasına eklenmiş.

170 beygir güç, 275 Nm tork üretebilen 1.5 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motorun kullanımıysa devam ediyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman ve önden çekiş standartken dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonlar arasında.

1 yorum: