13 Mart 2021 Cumartesi

Alpha Wolf


Alpha'nın elektrikli otomobiller portföyüne yeni bir araç ekleniyor. Küçük bir pick up olan Wolf, retro görünümünü başarılı bir menzille birleştirerek araçlarını gündelik olarak kullanan müşterileri hedefleyecek.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken modelin ön bölümünde LED farlar ve karter korumayla birlikte sunulan boru tampon görülebiliyor. Şişkin çamurluklar dev lastikler ve üç parçalı jantlar modelin kaslı görünümüne katkıda bulunuyor. Küçük aynalar ve hemzemin kapı kolları da sunan pick up, kasa kısmında opsiyonel olarak güneş panelleri sunabiliyor.

Arka tamponu da bir borudan oluşan aracın kasası 1.651 mm uzunluk, 1.500 mm genişlik ve 400 mm derinlik sunuyor. Aracın boyu, eni ve yüksekliğiyse sırasıyla 4.775, 1.930 ve 1.676 mm olarak açıklanıyor. Modelin çekme kapasitesiyse 1.360 kg civarında.

Sade bir tasarıma sahip iç mekan iki koltuk sunuyor. Yüksek yan desteklere sahip koltuklar deri döşemeli. Üç ince kola sahip olan direksiyon simidinin arkasında dijital gösterge paneli dikkat çekiyor. Orta konsolsa dik yerleşime sahip bir dokunmatik ekrandan oluşuyor.

Önden çekişli ve dört çeker olarak sunulacak pick up, 75 ve 85 kWh kapasiteli bataryalarla alınabilecek ve sunulan menzil de 440 km'ye ulaşacak. Sunulacak güç seviyesi henüz açıklanmamış olsa da yüksek performanslı seçeneğin 0'dan 100 km/s sürate ulaşması 6.5 saniye sürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder