8 Mart 2021 Pazartesi

Ford F-Serisi Super Duty


Ford'un büyük pick up ailesine bir güncelleme daha geldi. Görsel yeniliklerin haricinde kaputu altına yeni bir motor seçeneği de eklenen araçlar başarılı yükleme kapasiteleri ve elden geçirilen iç mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Güncellemeyle birlikte F-250 ve F-350 ailesine Lariat Sport isimli görünüm paketi eklenmiş. Ön panjur, tamponlar ve yan aynalarda yer alan kromajı iptal eden paket bu parçaları gövde rengi sunuyor. Egzoz çıkışları kromajlı hale gelirken yan basamaklar siyaha boyanıyor.

Hem dış hem de iç mekanda yeni renk seçenekleri sunmaya başlayan araçlarda Siyah paketi adı altında, bu renge boyanmış 20 inç çaplı jantlar, gövde rengi ve siyaha boyanmış parçalar sunulmakta. İç mekanda yapılan en büyük yenilik SYNC4 arayüzüne ve 12 inç ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi. Bu sistemle birlikte havalandırma kumandaları da yenilenmiş.

Motor seçenekleri arasında bulunmaya devam eden 6.7 litre hacimli V8 turbo Diesel ünite, 482 beygir güç, 1.424 Nm tork üretebilirken aileye geri dönen 7.3 litre hacimli, atmosferik emişli V8 motor, 436 beygir güç, 644 Nm tork üretebiliyor. 

Arkadan itiş veya dört tekerlekten çekişli olarak alınabilen araçlarda 10 ileri vitesli otomatik şanzıman kullanılıyor. Pick up modellerinde sunulan maksimum yükleme kapasitesini 3.568 kg olarak açıklayan Ford maksimum çekme kapasitesini de 16.818 kg olarak belirlemiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder