9 Mart 2021 Salı

SsangYong Rexton


SsangYong'un büyük SUV modeli Rexton makyajlandı. İç mekanında da farklılıklar bulunan otomobilin kaput altında da güzel haberler var. Koreli markanın açıklamalarına göre makyajlı model, segmentinin en sessiz aracı konumunda.

Yenilenen LED farlar ve sekizgen panjurla hem MG hem de DS modellerini andıran Rexton'un ön tamponu da daha köşeli hatlara kavuşmuş. Bu bölümde küçük sis farları kullanmaya başlayan SsangYong, jantları da yenilenmiş. Yan aynalara entegre sinyallerse büyümüş.

Ana hatları elden geçirilen stoplar tamamen LED olurken aralarına model ismi eklenmiş. Makyajlanan arka tamponun daha büyük kısmı gövde rengine boyanmış ve altına sahte egzoz çıkışları eklenmiş. Burada yer alan reflektör ve geri vites lambaları da yeniden tasarlanmış.

İç mekanda üç koltuk sırası sunmaya devam eden SUV'de dijital gösterge paneli ve dört kollu direksiyon simidi kullanılıyor. Ayrıca vites konsolu da yeni vites kolu ve panjurlu gözlerle daha farklı bir görünüme kavuşmuş.

Kaputu altında yer alan 2.1 litre hacimli turbo Diesel motoru koruyan SUV artık 202 beygir güç, 441 Nm tork üretebiliyor. Mercedes şanzımanını Hyundai tarafından üretilen 8 ileri vitesli üniteyle değiştiren marka dört tekerlekten çekiş sistemi sunuyor.

2 yorum: