4 Şubat 2021 Perşembe

Nissan Frontier


Nissan, uzun zamandır beklenen yeniliklerinden birisiyle karşımızda. 2020 yılına kadar Amerika'da eski Navara temellerini kullanarak üretilen Frontier sonunda yeni nesline kavuştu. Bu pick up modelinin okyanusu geçip geçmeyeceğiyse merak konusu.

Köşeli hatlarıyla dikkat çeken yeni Frontier'da LED aydınlatma grubu ve büyük ön panjur dikkat çekiyor. Donanım seçeneğine göre siyah renkli gelebilen bu parçanın altındaysa çelik karter koruması görülebiliyor. Çift renkli jantlar ve siyah çamurluk korumalarının yanında güncel Navara'dan alınmış gibi duran yan aynalar da gözden kaçmıyor.

Yüzgeç anten ve basamaklı arka tampona sahip aracın kasa kapağına model adı işlenmiş. Bu arada Frontier, kısa ve uzun arka kapılara sahip, iki farklı kabin ve iki farklı uzunlukta kasa seçeneğine sahip olacak.

Köşeli tasarımını iç mekanda da sürdüren araçta dört kollu direksiyon simidi ve analog gösterge tablosu görev yapıyor. Dokunmatik ekran, orta konsolun üst kısmına alınırken kabin içerisinde birçok irili ufaklı saklama bölümü bulunuyor.

Kaputu altında görev yapan 3.8 litre hacimli V6 motoru önceki nesille paylaşan Frontier, 314 beygir güç, 381 Nm tork üretebiliyor. 9 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken arkadan itiş ve dört tekerlekten çekiş sistemleri seçilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder