14 Aralık 2020 Pazartesi

Bugatti 35 Type D


Son zamanlarda Chiron'un özel seri seçenekleriyle yetinen Bugatti'den ilginç bir konsept geldi. Üdelhoven Studios isimli Alman tasarım firması tarafından ortaya çıkarılan otomobil seri üretilmeyecek olsa da farklı duruşuyla çok dikkat çekiyor.

1920'li yıllarda üretilen Bugatti Type 35'e bol bol gönderme yapan tasarımı çok sade tutulan otomobilde far bile bulunmuyor. Markanın ünlü ön panjuru ve 8 kollu jantlarıysa yine klasik dokunuşlar. Egzoz çıkışları sağ ön tekerleğin arkasına alınan araçta kapı, tavan veya cam bulunmuyor.

Yan etekler ve arkada yer alan büyük difüzöre bakıldığında modern bir tasarım olduğu anlaşılan aracın arka kısmında ince yapılı LED stoplar da dikkat çekiyor. Açıkta yer alan süspansiyon sistemi haricinde lastikler üzerinde çamurluk bulunmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

İç mekanı az da olsa Chiron'dan esintiler taşıyan otomobilin bu bölümünde deri döşeme, ahşap kaplama ve karbon fiber yüzeyler görülebiliyor. Sabit kafalıklı sportif koltuklar ve dört noktadan bağlantılı emniyet kemerleri, motor özellikleri açıklanmayan aracın en azından hafifliği sayesinde dinamik olacağına işaret ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder