14 Ekim 2019 Pazartesi

Porsche Taycan 4S


Porsche'nin ilk elektrikli modeli yeni versiyonlarına kavuşuyor. Turbo ve Turbo S'in ardından ortaya çıkan 4S ile birlikte fiyatı da düşüşe geçen otomobil uzun menzil ve yüksek performans sunmaya devam etmiş.

Tasarım olarak kardeşlerinden büyük farkı olmayan seçenekte 19 inç çaplı jantlar, tamamı siyah renkli difüzör, kırmızı renkli kaliperler ve çok daha basit bir kapağa sahip şarj girişi standart olarak sunuluyor.


İç mekanında sadece donanım farklılığı bulunan Taycan 4S çift motora sahip olmaya devam ediyor. İki vitesli şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi de standart. 79.2 kWh kapasiteli bataryasıyla 405 km menzil sunan araç opsiyonel olarak sunulan 93.4 kWh'lik pillerle 462 km menzile sahip.

Hızlı şarja geldiğimizde ilk pilin 225 kW, ikincisininse 270 kW'lık ünitelere uygun olduğu belirtiliyor. Standart haliyle overboost fonksiyonu ile birlikte 530 beygir güç üretebilen otomobil yüksek kapasiteli pillerle 571 beygire ulaşıyor. Taycan 4S, 0'dan 100 km/s sürate 4 saniyede ulaşabiliyor ve maksimum sürati 250 km/s'te sınırlandırılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder