13 Ekim 2019 Pazar

Toyota GranAce


Lexus ardından Toyota da lüks MPV modelini tanıtıyor. Japon üreticinin minibüs modellerinden HiAce temelleri üzerine geliştirilen araç farkını özellikle iç mekanda ortaya koymaya çalışacak.


Kardeşinin köşeli hatlarını koruyan modelin ön bölümünde LED farlar, farklı bir tampon ve dev panjur dikkat çekerken dimdik inen arka bölümde LED stoplar ve yukarıya sabitlenmiş silecek dikkat çekiyor. Kromajlı trim parçaları da gövdeyi renklendiren detaylar arasında.


İç mekanı HiAce'ten alınan modelde kullanılan ahşap kaplama ve alüminyum trim parçaları daha premium bir görünüm sunarken daha büyük dokunmatik ekran ve yenilenen dijital ekranlı havalandırma kumandaları da duruşu daha kaliteli bir hale getirmiş. Modeli üç veya dört sıra koltukla, 5+1 veya 8+1 oturma düzeninde almak mümkün.


Kaputu altında, Hilux'tan da tanıdığımız 2.8 litre hacimli turbo Diesel motoru bulunduran aracın sahip olduğu güç ve tork değerleri Tokyo otomobil fuarında açıklanacak olsa da pick up modelin 177 beygir güç, 450 Nm torkuna sahip olması muhtemel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder