9 Nisan 2019 Salı

Mercedes-AMG CLA35


Mercedes-AMG'nin en küçük seçeneği farklı gövdelere kavuşmaya devam ediyor. Hatchback ve Sedan araçların ardından şimdi de sıra dört kapılı coupé CLA Serisi'ne geldi.


Tahmin edileceği üzere modelin tasarımında büyük bir sürpriz bulunmuyor. Daha agresif görünen tamponlar, 18 veya 19 inç çaplı jant seçenekleri, farklı ön panjur, ince spoiler, difüzöre ve çift egzoz çıkışına sahip arka tampon donanımda yer alıyor.


İç mekanda da durum aynı. Bu bölümde de kardeşlerinde kullanılan detaylara sahip olan aracın 2 litre hacimli motoru da turbo besleme yardımıyla 306 beygir güç, 400 Nm tork üretebiliyor. 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzımanla donatılan model 0'dan 100 km/s sürate 4.9 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 250 km/s olarak açıklanıyor.

3 yorum:

  1. Onur sen fuarlarda falan bu kokpite oturmuşsundur. Nasıl bu yeni araç? Ya da yeni a serisinin içi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok vakit geçirdim A ile. Güzel olmuş tasarım olarak ama ufak tefek parça kalitesi düşüklüğü görülebiliyor. Genel olarak beğeniyorum ama ben.

      Sil
    2. Ekran çok sonradan takılma gibi duruyor fotoğraflarda da ondan sormak istemiştim. Neden gömülü multi-medya ekranı tasarımından vazgeçti firmalar anlamak mümkün değil. Audi a6, a8 var Allah'tan. Bmw bile 7 serisine o şekilde koyuyor.

      Sil