7 Şubat 2019 Perşembe

Volkswagen Jetta GLI


Avrupa pazarında artık satılmıyor olsa da Amerika'da satışları devam eden Volkswagen modeli Jetta yeni sportif versiyonuna kavuştu. Uzun bir Golf GTI haline gelen araçta Golf R'ın da izlerini görmek mümkün.

Dışarıdan bakıldığında GLI logolarının yanında siyah renkli ön panjur, 18 inç çaplı jantlar, ince yapılı spoiler, kırmızı renkli trim parçaları ve çift egzoz çıkışı gibi detaylara kavuşan otomobilin kırmızı fren kaliperleri de Golf GTI ve R modellerinden alınmış.


İç mekanda dijital gösterge paneli, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, kırmızı trim parçaları, metal pedal seti ve siyah döşemeler görülebilen otomobilde dört farklı sürüş modu seçeneği bulunuyor. Ayrıca yakında piyasada olacak 35. yıl özel versiyonda sertliği ayarlanabilir süspansiyon sistemi de sunulacak.

Kaputu altında Golf GTI'dan alınan 2 litre hacimli, turbo beslemeli motor bulunan otomobil 231 beygir güç, 350 Nm tork üretebiliyor. 35. yıl versiyonunda limitli kaydırmalı diferansiyelle sunulacak olan Jetta GLI'ın standart şanzımanı 6 ileri vitesli manuel bir üniteyken DSG opsiyonel donanımda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder