7 Şubat 2019 Perşembe

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition


Range Rover'ın şık SUV modellerinden Velar, hem en güçlü hem de en lüks seçeneğine kavuştu. Sadece 2019 yılında üretilecek olan model etkileyici görünümünü yüksek performansla birleştirmeyi başarmış.

Önden bakıldığında deseni değişen panjur ve büyük hava girişlerine sahip tamponla dikkat çeken otomobilde sunulan 21 ve 22 inç çaplı jantlar da farklı. Yan etekler gövde rengine boyanırken kırmızı kaliperler, dörtlü egzoz çıkışı ve farklı arka tampon tasarımı farklılıkları tamamlıyor.


İç mekanda daha bol metal trim parçası kullanan Range Rover direksiyon simidi ve koltukları da elden çeçirmiş. Süspansiyon sistemi, frenler ve güvenlik yardımcıları da artan performansa uygun olacak şekilde modifiye edilmiş. Bu arada fren disklerinin 395 ve 396 mm çaplı olduklarını belitebiliriz.

Kaputu altında 5 litre hacimli, kompresör beslemeye sahip bir V8 yatan araç 550 beygir güç, 680 Nm tork üretebiliyor. 8 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle 0'dan 100 km/s sürate ulaşmak 4.5 saniye sürerken maksimum sürat 274 km/s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder