7 Şubat 2019 Perşembe

Subaru Legacy


Japon otomobilleri yavaş yavaş trendlere ayak uyduruyor. Genelde turbo beslemeden uzak durmalarıyla bilinen üreticiler bile yeni modellerinde bu donanıma yer vermeye başladı. Bunun son örneğiyse Subaru Legacy.


Yeni nesil Legacy'ye dışarıdan bakıldığında daha dinamik çizgilere sahip olduğu görülebiliyor. Sivri burun yapısı ince taşıyıcılara sahip yan aynaları ve uzatılmış bagaj kapağıyla modern görünen otomobilde 17 veya 18 inç çaplı jantlar sunulmuş.


İç mekanında çok daha kaliteli malzemeler kullanılan Legacy'nin kabini sessizleştirilirken farklı renklerde deri döşeme birçok yerde görülebiliyor. Analog göstergelere sahip olan otomobilin orta konsolundaysa dev bir dokunmatik ekran görev yapıyor. 427 litrelik bagaj hacmi çok büyük olmasa da 12 hoparlörlü Harman/Kardon ses sistemi dikkat çekici.


İki farklı Boxer motor seçeneğine sahip olan yeni Legacy'nin 2.5 litre hacimli ünitesi 185 beygir güç, 238 Nm tork değeri sunarken turbo beslemeye sahip 2.4 litre hacimli ünite 264 beygir güç, 375 Nm tork üretebiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve sürekli değişken oranlı otomatik şanzımana (CVT) sahip araçlardan daha güçlü olanı 0'dan 100 km/s sürate yaklaşık 6.5 saniyede ulaşabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder