8 Şubat 2019 Cuma

GMC Sierra HD


Chicago'nun büyük pick up modellerinin arasına bir de GMC katıldı. Aslında daha önce tanıtılan Chevrolet Silverado HD'nin ikizi olan Sierra HD'nin kaputu altında tek motor seçeneği sunuluyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Sierra'nın biraz daha şişirilmiş bir seçeneği gibi görünen araçta daha çok krom, daha büyük bir ön panjur, daha heybetli LED aydınlatmalar, genişletilen kaput hava girişi ve farklı jantlar dikkat çekiyor.


İç mekan tasarımı ve akıllı kasa kapağı Sierra'dan aynen alınan aracın donanımına eklenen ProGrade treyler yardımcısı 15 farklı kamera açısıyla uzun treyler çekmek isteyen müşterilerin bütün isteklerini karşılayabiliyor. Sierra AT4 HD ise siyah renkli çamurluk kaplamaları, yükseltilmiş süspansiyon sistemi ve off road modlu çekiş sistemiyle araziye dönük bir seçenek olarak hazırlanmış.


Kaputu altında tek motor seçeneği sunan modelde görev yapan 6.6 litre hacimli turbo Diesel ünite 451 beygir güç, 1.233 Nm tork üretebiliyor. 10 ileri vitesli otomatik şanzıman standart olarak sunulurken dört tekerlekten çekiş sistemi de alınabiliyor. Modelin çekme kapasitesi 13.607 kg olarak açıklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder