23 Ağustos 2018 Perşembe

Opel GT X Experimental


Artık PSA grubunun bir parçası haline gelen Opel, yakın gelecekte kullanmaya başlayacağı tasarım dilini yeni bir konseptle tanıttı. GT X Experimental isimli crossover, pek de sürpriz olmayan bir şekilde elektrikli bir otomobil.


Önden bakıldığında matrix LED farları ve ışıklandırmalı marka logosuyla dikkat çeken otomobilin gövdesi çift renkli ve sarı şeritlere sahip. Şişkin çamurluklar ve büyük jantlar güçlü bir görünüm sunarken tavanın yapısı ADAM'ı hatırlatıyor.

Cam tavana sahip olan konseptin arka kapıları geriye doğru açıldığından B sütunu bulunmuyor. Arka kısımda, farları kopyalayan stoplar ve küçük bir spoiler kullanılmış.


Sade yapılı iç mekanda, havada duruyormuş gibi görünen dört koltuk barındıran araçta alt kısmı düzleştirilmiş bir direksiyon simidi ve dijital göstergeler görev yapıyor.

Henüz teknik verileri açıklanmayan aracın elektrik motoru ve 50 kWh kapasiteli bataryalarla donatıldığı ve önden çekişli olduğuysa gelen bilgiler arasında. Konseptte otonom sürüş ve kablosuz şarj özelliği de bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder