6 Kasım 2013 Çarşamba

Dodge Challenger R/T Shaker ve Mopar '14 Challenger


Dodge Challenger modelleri çoğalmaya devam ediyor. A.B.D. merkezli üretici 2013 SEMA Show'da Challenger R/T'nin iki farklı versiyonunu birden tanıttı.

Shaker'ın dış görünümünde gövde rengi ön panjur çerçevesi, gövde grafikleri, Shaker motor kaputu, siyaha boyanmış 20 inç çaplı jantlar, siyah depo kapağı ve spoiler dikkat çekerken süspansiyon sistemi elden geçirilmiş.


İç mekanında deri döşemeler, kontrast renkli dikiş iplikleri, alt kısmı düzleştirilmiş direksiyon simidi, metal pedal seti, beyaz zeminli göstergeler, Shaker logolu koltuk sırtlıkları ve özel tasarım vites kolu dikkat çekerken ön konsolun yolcu kısmında özel üretim plakası bulunuyor.


Daha önce tanıtılan versiyonları gibi Mopar '14 Challenger'da da ufak tefek farklılıkları bulunuyor. Shaker'da sunulan aksesuarların haricinde dörtlü egzoz çıkışı ve standart ön panjur standart donanımda yer alırken beyaz gövde rengi ve farklı tasarıma sahip mavi gövde grafikleri görülebiliyor.


İç mekanda farklı bir sınırlı üretim plakası ve Mopar logolarıyla dikkat çeken otomobilde kullanılan 5.7 litre hacimli v8 motor Shaker'da sunulanla aynı.

1 yorum:

  1. ilk çıktığından beri klasik muscle görünümüne en yakın araç. mustang fazla modern. camaro'yu son makyajdan sonra yüzüne bakasım yok keşke üretimden kalksaydı da bu hale gelmeseydi.

    YanıtlaSil