1 Ağustos 2012 Çarşamba

PRIOR Mercedes-Benz G Serisi


PRIOR Design, Mercedes'in ünlü G Serisi için hazırladığı görünüm paketini tanıttı. Aracın arazide gösterebildiği başarılı sürüş özelliklerini yok etmiş gibi duran ürünler asfalta uygun.

Daha sportif bir görünüme sahip olan ön tamponunda toplam dört adet sis farı bulunan aracın yenilenen kaputu üzerinde ek hava delikleri açılmış. Tavanına da havalandırma yarığı açılan G Serisi genişletilen çamurlukların sardığı 23 inç çaplı jantlarıyla dikkat çekiyor.

Çamurlukların arasına geniş sayılabilecek birer basamak yerleştiren firma arka kısımda daha sade değişiklikler yapmış. Bu kısımda stopların dış kenarları koyulaşırken tampon altına bir difüzör eklenmiş. Kapılarının alt kısmına yeni grafikler uygulanan aracın yedek lastik kabı da PRIOR Design logolu.

5 yorum:

  1. iyide bu cok sacma olmus zaten asfalt icin arac alacak olsam g serisi almam ki bunu alan adam araziyi dusunerek alir e modifiye ederek neyi kazanabilir ki amac ne olabilir? sacma geldi bana

    YanıtlaSil
  2. Bence de saçma ama G Serisi araçlarını çamura sokmayan insanlar var. Hülya Avşar'da vardı bir ara. O aracın arazi gördüğünü sanmam mesela :)

    Gerçi 23 inç çaplı jantlara da ihtiyaç duymaz ama farklı olmak adına yapamayacağı şey yok insanın.

    YanıtlaSil
  3. Sadece farkli olmak icin alinabilir bu arac, yoksa hic Bi mantigi yok bence

    YanıtlaSil
  4. 23 yerine 20 ve ya 19 inc lik jant takilsa hic fena olmazmis aslinda.

    YanıtlaSil