1 Ağustos 2012 Çarşamba

Mini Paceman


Konsept modeli 2011 Detroit otomobil fuarı sırasında sergilenen Paceman seri üretime geçiyor. Temel olarak Countryman modelinin üç kapılı versiyonu olacak aracın arka kısmıysa kendine özgü bir tasarıma sahip olacak.

Mini tarafından dağıtılan ilk fotoğraflarda arka kısmı kamuflajlı olan otomobile dikkatli bakıldığında bu bölümde kullanılan tasarımın konsept modeli andırdığı görülebiliyor. Ön kısmı Countryman'dan alınan aracın iç mekanı ve motor seçenekleri de büyük ihtimalle beş kapılı kardeşiyle paylaşılacak.

4 yorum:

  1. ya mini birak su isleri geri don ozune don kucuk araclar yap. neydi o rocketman miydi seri uretime gecebilir diyorlardi keske gecse. countryman kadar su markanin ruhuna yakismayan bir arac daha yok. simdi de 3 kapilisi geliyor.

    YanıtlaSil
  2. Rocketman seri uretime gecmicek kimse bosuna beklemesin, countryman in 3 kapilisini daha countryman ciktiginda beklemeye basladim ki bu hamleyi gayet normal buluyorum

    YanıtlaSil
  3. lanet gelsin oyle miniye o zaman rocketman yok yerine countryman ve paceman var nasi miniyse artik

    YanıtlaSil
  4. Yeni Rocketman konseptleriyle aslında üretilebilir gibi duruyor bence. Bir sonraki nesilde standart modellerin daha da büyümesi alttan bir modele daha yer açabilir gibi duruyor.

    YanıtlaSil