2 Mart 2012 Cuma

Abt QS3


Audi’nin kompakt SUV modeli Q3’ün Abt tarafından modifiye edilmiş versiyonları 2011 yılında tanıtılmıştı. 2012 Cenevre otomobil fuarına bu araçları güncelleyip getiren Abt kaputların altında daha fazla güç sunabilmeyi de başarmış.

Görünümünde, daha önce tanıtılan modele göre bir farklılık bulunmayan aracın gövdesi üzerine grafikler uygulanmış. Ön panjurla birlikte tamponun alt kısmında bulunan hava girişleri de makyajlanırken yan etekler ve arka tampon alt kısmı da bu değişikliklere uyacak şekilde güncellenmiş. 18, 19 ve 20 inç çaplı jant seçenekleri sunan Abt yeni egzoz sistemine dörtlü çıkış eklemiş.

İkisi de turbo beslemeye sahip benzinli ve Diesel motorların gücünü biraz daha yükseltmeyi başaran firma Diesel ünitede 205, benzinlideyse 270 beygir güç sunmayı başarmış.

2 yorum:

  1. grafikler hariç ön tampon ve arka tampondaki çizgileri beğendim. özellikle daha önceki abt de öndeki beyaz grille'in griye dönmesi daha da güzel. sis farlarının bulunduğu parçanın hem contrast yaratması hem de devam edip splitter olması görüntüsü beni cezbetti.

    YanıtlaSil
  2. Arkada da benzer bir oyun oynamışlar ve güzel de olmuş. Ben yeni jant stiline alışamadım ama tek seçenekleri bunlar değil.

    YanıtlaSil