18 Ağustos 2010 Çarşamba

Porsche Panamera


Alman üretici Porsche, Panamera modeli için yeni kitler sunmaya başladı. Hem görsel hem de motor modifikasyonu için ürünler sunan üretici, Panamera Turbo'nun fabrika çıkışında daha performanslı olmasını sağlamış.

Sport Design Package adlı pakette daha geniş hava girişlerine sahip yeni bir ön tampon sunan Porsche, aynı paket dahilinde yeni yan etekler ve alt kısmında gövde rengine boyanmış bir difüzör bulunan yeni bir arka tampon sunuyor. Paketin tamamı için 4.582 Euro isteyen firma isteyenlere yan etekleri ayrı olarak 970 Euro ücretle satıyor.

Bütün Panamera modellerine uygulanabilen gövde kitinin yanında takımı 1.589 Euro'ya yeni tasarım 20 inç çaplı jantları da sunmaya başlayan Porsche bu jantları, isteyenlere gövde rengine boyanmış şekilde de satıyor.

Şimdilik sadece Panamera Turbo için Powerkit adlı modifikasyon kitini sunan Porsche, titanyum-alüminyum türbinlere sahip yeni turbo beslemeler ve modifiye edilmiş motor işletim sistemi yardımıyla 4.8 litre hacimli v8 motordan 540 beygir güç, 750 Nm tork almayı başarabilmiş.

Powerkit ile birlikte Sport Chrono Turbo Package adlı zaman tutma kitini de sunan Porsche, bu aksesuarla beraber, maksimum tork değerini 800 Nm'ye yükselten Sport Plus adlı modu da donanıma dahil ediyor. 16.696 Euro karşılığında sunulan Powerkit ile birlikte Sport Plus paketi de alındığında aracın maksimum sürati 305 km/s'e yükselirken 0'dan 100 km/s sürate ulaşma süresi 3.9 saniyeye iniyor.

2 yorum:

  1. cok sekilsiz. allah askina hic bir porsche'a benziyor mu ?

    ailelere de araca satmaliyiz, onlardan da pay almaliyiz. aman allahim.

    YanıtlaSil
  2. Önden güzel başlıyor ama arka kısmı tam bir rezalet. O kambur ve bu büyüklükte bir aracın hatchback olması hiç ama hiç yakışmıyor Porsche'ye.

    YanıtlaSil