16 Ağustos 2010 Pazartesi

Wheelsandmore Maserati GranTurismo


Maserati'nin harika görünümlü coupé modeli GranTurismo Wheelsandmore tarafından hafifçe modifiye edildi. Aracın görünümüne çok müdahale etmeyen firma daha çok fren ve yol tutuş performansının iyileştirilmesine yönelirken motoru güçlendirmeyi de unutmamış.

Araç için sunulan 20 inç çaplı jantlar, lastik takımıyla birlikte 9.850 Euro karşılığında satılırken 21 inç çaplı modeller için lastikleriyle birlikte 9.999 Euro isteniyor. 3.098 Euro karşılığında otomobili yüksekliği ve sertliği ayarlanabilen süspansiyon sistemiyle donatan şirket 3 değişik ses seviyesi ayarına sahip olan egzoz sistemi için 5.998 Euro bedel istiyor.

GranTurismo'nun yavaşlama performansını iyileştirmek için de kolları sıvayan Wheelsandmore, aracın ön aksında 380 mm çaplı diskleri 8 pistonlu kaliperlerle birlikte kullanırken arkada 360 mm çaplı diskler 6 pistonlu kaliperlerle eşleştirilmiş. Yüksek performanslı fren pabuçlarıyla birlikte 13.998 Euro karşılığında alınabilen sistemde görev yapan kaliperlerin rengini alıcı belirleyebiliyor.

1.899 Euro karşılığında sunulan motor modifikasyon kitiyle birlikte 4.2 litre hacimli v8 ünitenin gücü 430 beygire, torkuysa 490 Nm'ye ulaşırken aracın maksimum sürati de 305 km/s'e yükseliyor. GranTurismo S için de küçük bir güç artışı sunan firma 4.7 litre hacimli v8 motorun gücünü 450 beygire yükseltmiş.

2 yorum:

  1. Bu otomobilin burnu uzamış gibi geldi bana sanki.Bu hali çok daha iyi olmuş eger bir uzama varsa.Yada ben uzun süredir grand trosmo görmüyorum 'dedi usariyildiz

    YanıtlaSil
  2. Burun kısmında bir değişiklik yok yalnız çekimlerin açısı nedeniyle olduğundan da uzun görünüyor. Gerçi bu otomobilin düzgün durmadığı bir açı yok gibi ama adamlar gayet başarılı çekmişler.

    YanıtlaSil