18 Ağustos 2010 Çarşamba

Anderson Germany Ferrari California


Araçlarının performansını yeterli bulmayan Ferrari California müşterilerinin yardımına koşan firmalar arasına Alman Anderson Germany de eklendi.

Tamamı karbon fiberden üretilen gövde kitinde ön tampon altı splitter, yan etekler, yan ayna muhafazaları, yan hava çıkışları, kapı kolları, arka tampon altı difüzör ve bagaj üstü spoiler bulunan otomobil için sunulan jant seçenekleri 21 ve 22 inç çaplı.

İç mekan için de kapsamlı bir karbon fiber paketi sunan firma, otomobilin koltuk ve paspaslarına istenilen yazı veya logoyu işleyebiliyor.

Süsüpansiyon sistemi de yenilenen araç yüksek süratlerde standart halinden 35 mm daha alçak olabilirken kasis geçişlerinde yükseklik 40 mm artırılabiliyor.

4.3 litre hacimli v8 motorunda da modifikasyon çalışması yapılan otomobil artık 515 beygir güç üretebiliyor. Motorun elektronik kontrol ünitesinde yapılan yazılım güncellemesi sayesinde bu güce ulaşabilen aracın yenilenen egzoz sisteminde kullanılan valfler yardımıyla ses seviyesi 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder