5 Temmuz 2010 Pazartesi

MWDesign BMW Z4 Slingshot


Kanada merkezli modifikasyon firması Meister Werke Design Technik, BMW Z4 sDrive35i temelleri üzerine geliştirdiği aracını tanıttı. Geçtiğimiz hafta BMW tarafından tanıtılan özel donanımlı Z4 Design Pure Impulse modelinin sarı rengini fazla dikkat çekici bulan müşteriler bu aracın siyah üzerine neon yeşili boyasını daha çok beğenebilir.

İlk bakışta üzerinde pek bir değişiklik yapılmamış gibi görünen aracın kaput üzerinde bulunan karbon fiber parça, ön tampon altı karbon fiber splitter, aynı malzemeden üretilen ve kenarları yeşile boyanan arka difüzör, bagaj üstü spoiler, yeşile boyanan ön tampon hava girişleri, 20 inç çaplı siyah jantlar, karbon fiber hard top ve arka kısımları yeşile boyanan takla barları dikkat çeken ayrıntılar.

İç mekanında bir değişiklik bulunmayan aracın süspansiyon sistemi ayarlanabilir bir üniteyle değiştirilirken egzoz sistemi de yenilenmiş.

Turbo beslemeye sahip 3 litre hacimli motoru da modifiye edilen aracın ürettiği maksimum güç 400 beygire, torksa 571 Nm'ye ulaşmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder