9 Temmuz 2010 Cuma

Kia Rio ve Picanto Domino


Suzuki'nin Fransa pazarına özel White and Black Edition adlı siyah beyaz Alto versiyonlarına cevap Kia'dan geldi. İngiltere pazarında Picanto ve Rio modellerinin Domino adlı donanım versiyonunu tanıtan Güney Kore merkezli üretici bu araçların gövdelerinde sadece iki renk seçeneği sunacak.

Standart olarak opak beyaz renkle sunulacak olan otomobillerde opsiyonel olarak metalik siyah boya da sunulmakta. Sis farları ve 14 inç çaplı jantları standart donanımlarında sunan otomobillerde kontrast renkte tampon şeritleri, aynalar ve kapı kolları da alınabiliyor.

Her iki aracın donanımında da ESC, iPod bağlantısı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu bulunurken Rio Domino'nun arka camları elektrik kumandalı olarak sunulmakta.

Picanto Domino sadece 1.1 litre hacimli benzinli motorla ve manuel veya otomatik şanzımanla alınabilirken Rio Domino, 1.4 litre hacimli benzinli veya 1.5 litre hacimli turbo Diesel ünitelerle ısmarlanabiliyor.

Picanto Domino'nun İngiltere pazarındaki fiyatı 7.995 Sterlin olarak açıklanırken Rio Domino için 9.295 Sterlin talep edilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder