14 Nisan 2010 Çarşamba

Mini Cooper Bully MOSCOW by SIMACHËV




Mini Cooper S temelli Bully by SIMACHËV modelinden toplam 25 adet üretileceğini önceki haberimde belirtmiştim.

Üretilen ilk model sadece Bully by SIMACHËV adıyla anılırken ikinci otomobil Moskova'ya da gönderme yapan bir isimle tanıtıldı.

İlk araçla aynı aerodinamik kite sahip olan MOSCOW versiyonunda ön tampon, kaput, ızgara ve arka tamponda bulunan hava giriş/çıkışları parlak renkli telle kapatılmış. Ön panjur, yan ayna gövde bağlantıları ve far çerçeveleri kromajlı bir şekilde bırakılırken 18 inç çaplı ve siyah renkli jantların çevreleri laciverte boyanmış.

Siyah gövde renginin üzerinde bulunan desenler, bakılan açıya göre renk değiştiren özel bir boyayla işlenmiş. Arka kısımda tampon altında bulunan difüzör ve yenilenen egzoz sisteminin genişletilmiş çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekana geçildiğinde ilk aracın dikkat çekici atmosferinin yerini daha oturaklı bir tasarımın aldığı görülüyor. Kapı içleri ve ön konsolda, gövde üzerindeki motifler bulunurken siyah renkli deriyle kaplanan koltukların çevresi lacivert bir şeritle belirginleştirilmiş. Büyük kısmı deri kaplı olan ön konsolda da lacivert dikiş iplikleri kullanılmış.

Brembo imzalı fren sistemine sahip olan otomobilin süspansiyon sistemi de motoruyla beraber modifiye edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder