12 Nisan 2010 Pazartesi

BRABUS VANISH




Mercedes modellerini modifiye ederek isim yapmış olan BRABUS, ortadoğulu bir müşterisi için tek örnek olacak bir otomobil üretti.

SL serisinin en güçlü üyesi SL65 AMG Black Series temelleri üzerine geliştirilen otomobil dışarıdan bakıldığında mat siyah gövde rengi, boyutları büyütülüp kırmızıya boyanan fren kaliperleri ve motorun rahatça soğutulabilmesi için yenilenmiş kaputu sayesinde kolayca tanınabiliyor.

İç mekanda deri ve Alcantara döşemeler kullanılırken kırmızı dikişler ve karbon fiber kaplamalar dikkat çekmekte. Geniş kapı eşiklerinde çift katlı yazı bulunan otomobilde bu kısımda BRABUS ve VANISH yazıları bulunuyor. Koltuk kafalıklarına BRABUS logoları işlenen aracın vites konsolunun önünde, otomobilin tek örnek olduğunu belgeleyen plaka yer alıyor.

Çift turbo beslemeye sahip 6 litre hacimli v12 motoru da modifiye edilen aracın turbo beslemeleri, egzoz sistemi ve motorun elektronik kontrol ünitesi yazılımı yenilenirken maksimum güç 800 beygire yükselmiş. Yükselen güçle başa çıkabilmesi için şanzıman da yenilenirken maksimum sürat limitörü iptal edilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder