11 Nisan 2010 Pazar

Fiat 500C by Diesel


Diesel ile gidilen ortaklık sonucunda ortaya çıkan 500 by Diesel modeli toplam 6.500 adet satan Fiat, bu başarısını üzeri açılabilen 500C by Diesel versiyonunda da tekrarlamak istiyor.

Tanıtımı Tokyo'da yapılacak olan otomobilin görünümü sabit tavanlı kardeşininkiyle aynı. Tamamı modele özel jantlar, ön ve arka krom çıtalar, b sütunu ve arka cam altında bulunan özel eklemeler ve Diesel logoları dış mekanda dikkat çekerken içeride koyu renkli döşemeler üzerinde bulunan sarı dikişler, krom renkli ön konsol ve Diesel logolu vites topuzu standart modellerden farklı olan özellikleri oluşturuyor.

Üç gövde rengi ile birlikte üç de tavan rengi seçeneği sunan araç koyu yeşil gövde rengiyle alınırsa tavanı siyah, siyah renkte alınırsa tavanı siyah veya kırmızı, koyu mavi renkte alınırsa da tavanı, resimde de görülen bej renkte ısmarlanabiliyor.

Motor ve şanzıman seçenekleri, Abarth versiyonları dışında kalan standart 500 modellerininkiyle aynı olan aracın başlangıç fiyatı İtalya pazarında 18.000 Euro.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder