14 Nisan 2010 Çarşamba

Mini Cooper Bully by SIMACHËV




Rus modifikasyon şirketi TopCar, yine bir rus olan tasarımcı Denis Simachëv ile ortaklık kurarak sınırlı seri Mini Cooper S modelleri hazırlamaya başladılar.

Toplam 25 örneği üretilecek olan araçların tamamı birbirinden farklı olacak. İlk örnek olan Cooper Bully by SIMACHËV, gövdesi üzerinde beyaz üzerine siyah desenlerle dikkat çekmekte. Tavanı, yan aynaları, ön panjuru, çamurlukları, yan etekleri, arka plakalığı ve motor kaputunda bulunan hava emiş yarışının çevresi siyaha boyanan aracın farlarının da büyük kısmı bu renge boyanmış.

Yeni bir tasarıma sahip şık tamponunda LED gündüz farları bulunan aracın ön çamurlukları tampona doğru uzayarak iki parçalı bir spoiler oluşturmakta. 18 inç çaplı siyah jantlarının çevresi beyaza boyanan aracın fren kaliperleri de gri renkli. Arka tamponunun altında bir difüzöre sahip olan aracın yenilenen egzoz sisteminin çıkışları da büyütülmüş.

İç mekanı da dışı kadar dikkat çekici olan otomobilin baklava desenli deri döşemeye sahip koltukları beyaz bir şeritle çevrilirken ön konsolun büyük kısmı deriyle kaplanmış. Ön ve orta konsol, vites topuzu, el freni kolu, kapı içleri ve direksiyon üzerinde bulunan karbon fiber kaplamalar dikkat çekici oldukları kadar aracın iç mekanını, geçtiğimiz ay tanıtılan Stingray modeline benzetiyorlar.

Aerodinamik iyileştirmelerin yanında fren ve süspansiyon sistemi de modifiye edilen aracın güçlenen motoru içinse herhangi bir performans verisi açıklanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder