23 Nisan 2010 Cuma

Lamborghini Murciélago LP670-4 Superveloce China Limited Edition



Çin, çoğu üretici için olduğu gibi Lamborghini için de önemli bir pazar. 2009 yılında, bu ülkede 80 adet yeni araç satarak bu konuda %11'lik bir artış yakalayan marka, memnuniyetini Çin'e özel bir Murciélago LP670-4 Superveloce modeliyle gösteriyor.

Sadece 10 örneği üretilecek olan otomobilin gövdesinde koyu füme renk üzerine çift siyah ve tek turuncu çizgi kullanılmış. Kaliperler ve "SV" logolarında da turuncu tercih edilirken iç mekanda da bu rengin kullanımı sürmüş.


Karbon fiber, deri ve Alcantara'nın kullanımıyla oldukça sportif görünen kokpitte birleştirici dikişlerin iplikleri turuncu renkli seçilirken aynı renk, şanzıman düğmeleri ve vites seçim kulakçıklarında da kullanılmış. Araçlarla birlikte sunulan plakada otomobillerin seride üretilen kaçıncı araç olduklarının yanında sahiplerinin ismi de yazılacak.

Motor ve yürüyen aksamında bir değişiklik yapılmayan otomobilin 6.5 litre hacimli v12 motoru 670 beygir güç üretiyor. LP640-4 modelinden 100 kg daha hafif olan otomobil 0'dan 100 km/s sürate 3.2 saniyede ulaşabilirken maksimum sürati 342 km/s'i buluyor. Opsiyonel olarak sunulan büyük arka spoiler bu sürati 337 km/s'e düşürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder