7 Mart 2012 Çarşamba

Gemballa GT


McLaren MP4-12C'nin üzerinde çalışma yapan firmalar arasına Gemballa da katıldı. Standart aracın sunduğu performanstan memnun gibi görünen firma görünüme yönelik bir çalışma yapmış.

Yeniden şekillendirilen ön tamponun üzerinde bulunan hava girişleri oval şekilleriyle dikkat çekerken bunların alt kısımlarındaki çıkıntılar çift parçalı bir splitter görevi görüyor. Önde 20, arkada 21 inç çaplı jantlara sahip olan otomobilin yan etekleri de yenilenmiş.


Arka kısmına geçildiğinde tamponun tamamen yenilendiği görülürken plakalığı da içerisine alan siyah kısım Ferrari'nin yeni canavarı F12berlinetta'yı hatırlatıyor. Alt kısmına büyük bir difüzör yerleştirilen tamponun yanlarında bulunan gömme kısımlarda da hava çıkışları dikkat çekiyor.

İç mekanda tasarım değişikliği sunmayan firma yeni deri döşemeleri istenilen renk ve desende verebilirken konsol kaplamaları değişik malzeme ve renklerde üretilebiliyor.

Cenevre'de otomobili görsel olarak modifiye etmiş olan Gemballa motor modifikasyonu üzerinde de çalıştığının müjdesini verdi.

4 yorum:

  1. utanmasam orjinal araçtan daha güzel olmuş dicem ama, dilim varmıyor.

    YanıtlaSil
  2. orjinal araçtaki ön tampon sanki bi tık daha iyi. arkası farklı ama güzellik açısından denk gibi.

    YanıtlaSil
  3. Ben orijinalini isterim. Oynamasın kimse MP4-12C ile :)

    YanıtlaSil
  4. neredeyse orjinal araca rakip olabilecek bir olay yapmışlar ama o jantlar olmamış, çok abartı duruyor böyle bir arabanın üstünde.

    YanıtlaSil