2 Mart 2012 Cuma

Bentley Mulsanne


Bentley tarafından Mulliner donanım seçeneği yakın zamanda tanıtılan Mulsanne şimdi de iki yeni teknolojik pakete kavuşuyor. Theatre ve iPad isimli yeni donanım paketlerinin merkezinde, tahmin edebileceğiniz gibi Apple bulunuyor.

Dış mekanında yapılan tek yenilik olarak, 85 kg ağırlığa sahip alüminyum blokların CNC'de işlenmesiyle yaratılan 21 inç çaplı jantlar gösterilirken içeride sunulmaya başlanan ve araca bir yat havası veren ahşap kaplamalar seçkin bir görünüm sunuyor. Arka koltuk kol dayanağının arkasına küçük bir buzdolabı bulunurken tasarımında jantlardan esinlenilmiş şampanya bardakları için de özel tutamaklar sunuluyor.


Otomobilin teknolojik donanımları tavana yerleştirilen ve katlanabilen dokunmatik ekranla başlarken ön koltuk kafalıklarına yerleştirilmiş ekranlar iki ayrı film izlemek isteyen arka koltuk yolcularının yüzünü güldürüyor. Arka kısmında ek aydınlatma sunulan özel donanımlı Mulsanne modellerinde araç fonksiyonlarından bazılarını kontrol etmeye yarayan özel uygulamaya sahip bir iPod Touch bulunuyor.

Ön koltukların arkasına yerleştirilmiş deri kaplı tepsiler ahşap ve kromla daha şık bir hale getirilirken bu ünitelerin iç kısımlarına kablosuz klavyeye sahip birer iPad 2 yerleştirilmiş. Koltukların arasında bulunan USB portlarından yüklenen görsel dokümanlar bagajda bulunan Mac'e aktarılırken buradan da iç mekanda bulunan sabit ekranlardan izlenebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder