23 Şubat 2012 Perşembe

Bentley Mulsanne Mulliner Driving Specification


Bentley, büyük sedan modeli Mulsanne'ın da Mulliner tarafından elden geçirilen özel versiyonunu tanıttı. 2012 Cenevre otomobil fuarında sergilenecek olan araç üzerinde bütün Mulsanne modellerinde opsiyonel olarak sunulacak olan yeni aksesuarlar da bulunuyor.


Dışarıdan bakıldığında 21 inç çaplı jantları ve ön çamurlukların arkasında bulunan paslanmaz çelik havalandırma ızgaralarıyla dikkat çeken otomobilin standart donanımında yer alan büyük sunroof ve arka koltuklar için sunulan yeni buz dolabı diğer Mulsanne modellerinde de kullanılacak.

505 beygir güç, 1.020 Nm tork üretebilen çift turbo beslemeye sahip 6.75 litre hacimli v8 motorunda bir değişiklik olmayan Mulsanne'ın daha sportif sürüşler gerçekleştirebilmesi için sürüş dinamiği kontrolüne "Sport" isimli bir ayar eklenmiş. Direksiyon sistemiyle birlikte gaz pedalını da hassaslaştıran bu ayar pnömatik süspansiyon sisteminin ayarlarına da müdahale ediyor.

6 yorum:

  1. acaba arka koltukta seyahat etmek nasıl bi duygudur :D

    YanıtlaSil
  2. mercedes s class dünyayı yönetenlerin tercihi ise (kendi internet sitelerindeki mottoları) bu araç kimlerin tercihidir hocam? dünyayı yönetenleri yönetenlerin heralde :)

    YanıtlaSil
  3. Mafya ve iş adamlarının tercihi olabilir ki o da aynı kapıya çıkıyor. :)

    Bu arada arka koltukta seyahat etmek harika bir duygu. Sessizlikten sıkılan benim gibi insanlar için birçok oyuncak mevcut bu kısımda. Phantom içerisinde bulunmuştum. O araçta öyleydi en azından.

    YanıtlaSil
  4. ali ağaoğlu gibiler biniyor bunlara. çocukları da continental'a biniyor 18 yaşına basınca :)

    YanıtlaSil