Mitsubishi'nin Eclipse ailesi genişliyor. Son yıllarda farklı markaların modellerini logo mühendisliğiyle kendi modelleri haline getiren Japon marka Eclipse Sportback'te de aynısını yapmış. Dikkatli gözler bu aracın aslında yeni yüzüne kavuşmuş bir Nissan Leaf olduğunu fark edecektir.
Farların ana hatları yanı kalsa da iç desenleri ve aralarında yer alan birleşim bölümü farklı tasarlanan modelin daha köşeli hatlara sahip ön tamponu da Leaf'inkinden farklı. 18 inç çaplı jantları da markaya özel tasarımla sunulurken arkaya geçildiğinde LED stopların daha kısa tutulduğu ve bu bölümde de tamponun daha agresif durduğunu söyleyebiliriz.
İç mekanda risk almayan Mitsubishi sadece direksiyon simidi göbeğinde yer alan logoyu değiştirmekle yetinmiş. Donanımda 10 hoparlörlü ses sistemi ve perdesiz cam tavan sunuluyor. Kaput altında da 218 beygir güç, 353 Nm tork üretebilen elektrik motoru kullanılıyor. 75 kWh kapasiteli bataryalarla ulaşılan menzil 454 km. DC şarj kapasitesiyse 150 kW.



Hiç yorum yok:
Yorum Gönder