12 Ocak 2024 Cuma

Nissan Ariya Nismo


Nismo armalı araçların sayısı artıyor. Benzinli modellerin ardından sıra geldi elektriklilere. Nissan'ın şık elektriklisi Ariya, görünümüyle daha sportif bir noktaya ulaşan Nismo versiyonunda iki farklı seçenek sunarak şansını artırmaya çalışacak.

Kaputuna bir grafik uygulanan otomobilin ön tamponu biraz daha agresif görünüyor. Bu bölümde bir splitter sunan Nissan araca özel 20 inç çaplı jantları da donanıma eklemiş. Kapı altları ve arka tamponda kırmızı bir şerit sunulurken bu bölüm de daha agresif bir görünüme kavuşmuş. Ayrıca bagaj kapağına da bir spoiler eklenmiş.

İç mekanında da kırmızı şeritler yer alan otomobilin ambiyans aydınlatmasında da kırmızı ağırlıklı tonlar kullanılmış. Ön konsol, kapı içleri ve koltuklarda Alcantara döşemeler görülebilirken sırtlıklarında Nismo armaları yer alan ön koltuklar daha sportif yan desteklere sahip.

Çift motorlu ve dört tekerlekten çekişli olan Ariya Nismo modellerinden ilki 362 beygir güç, 560 Nmtork üretebilirken ikincisi 429 beygir güç, 600 Nm tork üretebiliyor. Bataryalarsa ilk araçta 66, ikincisindeyse 91 kWh kapasiteli. Ağırlıklarsa sırasıyla 2.080 ve 2.220 kg.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder