14 Ekim 2023 Cumartesi

Lynk & Co 06 EM-P


Lynk & Co, popüler SUV modeli 06'yı makyajladı. Hem dış hem de iç mekanda büyük yenilikler getiren operasyon sonrasında aracın ismine EM-P eklendi. Markanın diğer modellerini andıran dış tasarımsa aynı zamanda Geely grubunun bir diğer markası olan Zeekr'a göndermeler yapıyor.

İlginç yerleşime sahip LED farları barındırmaya devam eden otomobilde bu parçaların inceltildiği görülüyor. Ön tampon da elden geçirilerek daha sade bir duruşa kavuşmuş. Yeni gövde rengi ve jant tasarımlarıyla karşımıza çıkan otomobilin LED stopları da daha sade bir görünüme sahip. Aynı şey, hafifçe makyajlanan arka tampon için de söylenebilir.

İç mekanı da sadeleşen 06 EM-P'nin direksiyon simidi, dijital gösterge tablosu ve dev dokunmatik ekranı yeni. Orta ve vites konsollarında artık hiçbir düğme barındırmayan otomobilin kapı içleri ve havalandırma ızgaraları da yeniden tasarlanmış. Kullanılan ambiyans ışıklandırmasının yerleri bile makyajla birlikte yenilenmiş.

Şarj edilebilir hibrit motoru da güncellenen aracın 1.5 litre hacimli, atmosferik beslemeli ünitesi bir çift elektrik motoruyla eşleştiğinde 299 beygir güç, 568 Nm tork üretebiliyor. 19.1 kWh kapasite sunan bataryalarsa yaklaşık 100 km elektrik menzili sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder