6 Haziran 2023 Salı

Honda Elevate / WR-V


Honda'nın ürün gamı zenginleşmeye devam ediyor. Japon üreticinin Elevate isimli yeni SUV modeli Hindistan'da üretilecek ve ilk olarak bu ülke pazarına sürülecek olsa da ihracatı da ilerleyen aylarda başlayacak. WR-V ismini de alacak model Japonya'da bu şekilde satılacak.

4.312 mm boya, 1.790 mm genişliğe ve 1.650 mm yüksekliğe sahip olan otomobilin aks mesafesi 2.650 mm olarak açıklanırken tabanın yerden yüksekliği 220 mm. Büyük ön panjuru dik bir yapıya sahip olan araçta LED farların üzerinde kromajlı süslemeler dikkat çekiyor.

Siyah renkli plastik gövde korumalarına tamponlarda gri, kapılardaysa gövde rengi parçalar eşlik ediyor. 17 inç çaplı jantlara sahip olan SUV siyah renkli tavan ve yan aynalarla da alınabiliyor. LED gündüz aydınlatmalarına sahip stoplar ve küçük spoiler de arka bölümün dikkat çekici detayları arasında.

Sade bir iç mekan tasarımına sahip olan otomobilde deri döşeme ve sahte ahşap kaplama, premium bir görünüm sağlamış. Üç kollu direksiyon simidi arkasında analog göstergeler bulunsa da dokunmatik ekran geniş ve havalandırma sistemi tam otomatik. Bagaj hacmiyse 458 litre.

City temellerine sahip olan otomobilde 1.5 litre hacimli, benzinli motor kullanılıyor. 121 beygir güç, 145 Nm tork üretebilen ünite gücünü ön aksa aktarıyor. 6 ileri vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken sürekli değişken oranlı otomatik şanzıman (CVT) opsiyonel olarak alınabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder