25 Kasım 2019 Pazartesi

Honda City


Honda'nın ürün gamında da geliştirmeler oluyor. Japon üreticinin Jazz temelleri üzerine konumlandırdığı küçük sedan modeli City de yeni nesil örneklerine kavuştu. Üstelik aracın artık bir de RS donanım seçeneği sunuluyor.

Köşeli hatları özellikle ön bölümde Accord'u andıran otomobilde LED farlar, camların altına sabitlenmiş yan aynalar, 16 inç çaplı jantlar, yüzgeç anten, kısa bir bagaj kapağı, LED stoplar ve dik yerleşime sahip arka reflektörler gibi detaylar görülebiliyor.


Derli toplu bir duruş sunan iç mekanda dik yerleşime sahip havalandırma kanalları, şık görünen klima göstergeleri, büyük dokunmatik ekran ve analog gösterge tablosu dikkat çekiyor. Arka kapı içlerinde ikişer cep bulunan otomobilin ön koltukları arasında da birçok depolama bölümü bulunuyor.

Kaputu altında 3 silindirli, 1 litre hacimli, turbo beslemeli, benzinli motor bulunan araç 122 beygir güç, 173 Nm tork üretebiliyor. Sunulan tek şanzıman seçeneğiyse sürekli değişken oranlı otomatik (CVT) ünite.

2 yorum:

  1. Ahahahaha pis bıyık Şafak senin için "yaşlı ve reflekssiz Onur" dedi yarıldım. Tam o sırada da sen 'klimayı açmayı unutmuşum' dedin yaşlılık alâmeti bunlar ahsjdjdhsh

    YanıtlaSil