18 Mayıs 2023 Perşembe

Range Rover


2021 yılında yeni nesil modellerine kavuştuğumuz Range Rover yeni özelliklere kavuştu. Asıl yeniliği kişiselleştirme programının genişletilmesi olan otomobilin kaputu altında da ciddi farklılıklar dikkat çekiyor. İç mekanda da sadeleştirmeler bulunuyor.

Hem iç hem de dış mekanında sayısız kişiselleştirme seçeneği sunmaya başlayan aracın gövde renginden altın armalara, döşeme seçeneklerinden trim parçalarına kadar her köşesi özelleştirilebiliyor. Güncellemeyle birlikte bilgi-eğlence sistemi güncellenirken havalandırma kumandaları ve vites konsolunda yer alan hemen hemen her düğme artık ekrana entegre olarak sunuluyor.

P440e ve P510e isimli şarj edilebilir hibrit versiyonlarda kullanılan elektrik motoru güçlenen Range Rover versiyonları artık P460e ve P550e olarak anılıyor ve 460 ile 550 beygir güç üretiyor. Sadeve SV seçeneklerde sunulacağı açıklanan en güçlü araçsa 615 beygir güç, 750 Nm tork üretiyor ve 4.4 litre hacimli, çift turbo beslemeye sahip V8 motoru hafif hibrit yardımcı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder